Костадин Костадинов иска оставка, нови избори и референдум. Време е за

...
Костадин Костадинов иска оставка, нови избори и референдум. Време е за
Коментари Харесай

Костадинов: Време е за оставка, нови избори и референдум

Костадин Костадинов желае оставка, нови избори и референдум. 

Време е за следното: оставка и нови избори, на които българският народ да се яви като на референдум за своето бъдеще. Това съобщи ръководителят на " Възраждане "  Костадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 година в град Варна. Завършва магистратура по балканистика в декларация от трибуната на Народното събрание, съобщи Новини.бг. Той разяснява, че държавното управление " с изключение на, че лъже, то просто не се оправя с ръководството на нашата страна, не се оправи и с бежанската вълна, за която се погрижиха и не престават да се грижат най-вече цивилен деятели и доброволци ". 

" Малко повече от 100 дни България се ръководи от лъжци, а националната мъдрост, която споделя " с какъвто се събереш, подобен ставаш ", се удостоверява всеки ден ", каза Костадин Костадинов и получи забележка от ръководителя на Народното събрания Никола Минчев за потребление на сходни квалификации.  

" Възраждане " могат да предложат претендент при нова процедура за началник на Българска народна банка

" Така бяха излъгани музеите, които още не са получили от Министерството на финансите 12 млн. лв., по този начин бяха излъгани читалищата, които бяха забравени от Министерството на културата, по този начин бяха излъгани и транспортните компании, които няма да получат обещаните от министър-председателя средства. Излъгани бяха и моряците от " Царевна " и околните им, и всички български жители, които се притеснявахме за живота и здравето на нашите сънародници, блокирани месец и половина в Мариупол ", уточни Костадинов.

Всичко стартира преди време с една огромна неистина на един непознат жител, който, въпреки и с двойно поданство, стана министър на стопанската система, а след това министър-председател на България, разяснява водачът на " Възраждане " и добави, че тази неистина е била разобличена от Конституционния съд.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР